Yoga retreat Duitsland

Yoga retreat Winterberg

1 augustus t/m 5 augustus

Kosten € 520  (incl. 2 dagelijks yoga, verblijf full board)

 

Laat voor zes dagen alles los en ga mee naar Savita bij Winterberg, Duitsland. Gedurende de dag kun je genieten van de stilte en het gevarieerde uitzicht. Je kunt op eigen gelegenheid of samen de meest mooie wandelingen maken.

Voor wie

De yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen; of je nu beginnend beoefenaar bent of je yogapractica wil verdiepen..iedereen is welkom! We beoefenen Vinyasa Yoga, Yoga Nidra, Pranayama (ademhaling) en meditatie.

Dagindeling

Ontspanning, loslaten, ruimte creëren voor jezelf dient als voedingsbodem voor jouw rust, plezier inspiratie en flow. In de ochtend beginnen we dan ook in stilte met yoga, meditatie, ademhaling en energetische oefeningen (yoga ervaring is helemaal niet nodig en lenig hoef je niet te zijn!). Na het uitgebreide ontbijt is de rest van de dag vrij te besteden: rust, wandelen, zwemmen of behandelingen als massage. Voor het diner kun je deelnemen aan een rustige yogales en (begeleide) meditatie.

Het mooie aan mijn werk als yogadocent is dat ik in mijn lessen mensen binnen een paar maanden fysiek zie veranderen en met minder stress bewuster in het leven zie staan. Het maakt hierbij niet uit of je beginner of gevorderd bent. Je kunt altijd op je eigen niveau werken aan je fysieke en mentale kracht en balans!

Meer dan tien jaar ben ik internationaal gecertificeerd Ashtanga Vinyasa docent en aangesloten bij Yoga Alliance. Ik leid yogadocenten binnen verschillende yoga opleidingen en ontwikkel hiervoor ook lesmateriaal. De lessen die ik geef gaan altijd samen met muziek, meditatie en yogafilosofie. 

Yoga retreat boeken? Neem contact op met Channah: info@lfloopbaan.nl of 0031626980112