Training in Marokko

De training in Marokko is een jaartje uitgesteld en vindt plaats in juni en september 2021

Bezinningsretreat in Marokko

Heb je het gevoel dat het leven dat je leidt of het werk dat je nu doet, je onvoldoende past? Dat je vast zit en het zo lastig is om helder inzicht te krijgen in wat je te doen staat? Wil je je niet meer laten tegenhouden door angst en beperkende gedachten? Is het tijd om te bewegen, trouw te zijn aan jezelf en te kiezen waar je echt voor staat? Laat dan voor vijf dagen alles los, til jezelf op uit het alledaagse en ga mee naar een prachtig, authentiek resort in de bergen van Zuid-Marokko (Bekijk slider rechts met foto’s voor eerste indruk).

Voor wie Voor iedereen die oude (denk)patronen meer los wil laten en graag keuzes wil maken vanuit het hart, zich niet meer wil laten sturen door angst maar wel wil laten leiden door inspiratie, enthousiasme en intuïtie. Voor iedereen die concrete stappen wil nemen onder begeleiding van een ervaren loopbaan- en levenscoach. Of die stappen klein of groot zullen zijn, is iets datje op deze reis zelf bepaalt. Indien je herstellend bent van een burn-out dan graag eerst contact opnemen met Channah.

Waar Op een bijzondere plek in een sprookjesachtige omgeving zo’n drie kwartier van Marrakech ligt een prachtig resort in authentieke stijl temidden van het national park Toubkal. Hier vind je een van de mooiste en ongerepte plaatsen ter wereld. Contact met de ruige natuur, gevoel voor mystiek en de spirituele connectie zijn tastbaar op deze bijzondere plek. De eigenaar Khaled en zijn lieve team verwennen je met oog voor de balans tussen aandacht geven en rust bieden.

Wanneer Juni en september 2021.

Dagindeling Ontspanning, loslaten, ruimte creëren voor jezelf dient als voedingsbodem voor jouw inspiratie en flow. Voor het ontbijt beginnen we dan ook in stilte met meditatie, ademhaling, energetische oefeningen en milde yoga houdingen. (yoga ervaring is helemaal niet nodig en lenig hoef je niet te zijn!). Na het uitgebreide ontbijt starten we de dag met een workshop die erop gericht is om jouw leven en/of loopbaan gestalte te geven. Je volgt in totaal vier workshops die je helderheid en inzicht geven hoe je je leven of werk gestalte wil geven. De middag is na het nuttigen van een gezonde biologische lunch vrij te besteden aan reflectie, rust, opdrachten, zwemmen, wandelen of behandelingen als massage of hammam. Na het diner kun je deelnemen aan (begeleide) meditatie, reflectie en sharing.

 

Praktisch

Inbegrepen: transfer heen en terug van Marrakech, vier workshops in de ochtend, vier avondsessies, vier nachten full board (biologische maaltijden), onbeperkt kruidenthee en verse sappen, een inspiratiewandeling (onder begeleiding), een hamam behandeling, een massage, een voetenmassage.

Investering *Verblijf full board €425,- *Workshops €495,- of gratis in kader van Ontwikkeladvies 2021! (zie Ontwikkeladvies) *Exclusief vliegticket Marrakech (kosten retour gemiddeld €175,-)