Stress & Burn-out begeleiding

Stress en Burn-out begeleiding met CSR methode

Bij CSR Centrum heb ik me gespecialiseerd in de behandeling van stress en burn-out. Zo ziet een coachingstraject met CSR methode eruit:

Energiemeting

De Energie meting is een uitgebreide intake die bestaat uit een online vragenlijst, 2 gesprekken en een psycho-fysiologische meting bij een biofeedbacktherapeut (of een HRV Lifestyle Analyse). Je krijgt hierdoor helderheid over de ernst van je stressklachten.

Stresscoaching

Het aantal gesprekken na de Energie meting hangt af van de ernst van je klachten.
Bij lichtere stressklachten wordt meestal een kort traject van gemiddeld 5 gesprekken ingezet. Met behulp van een praktische aanpak werk je aan energieopbouw en effectiever zelfmanagement.
Bij overspanning en burn-out wordt een traject van 10 gesprekken ingezet. Hierbij werk je in eerste instantie aan je lichamelijk en mentaal herstel (veel rust). Als je je beter begint te voelen dan richt de aanpak zich op versterken van vitaliteit, verbeteren van zelfmanagement en indien van toepassing een plan van aanpak rond je re-integratie.

Oefeningen en thuisopdrachten zijn standaard bij de CSR-aanpak waarbij je leert bewuster om te gaan met je energie en de balans tussen inspanning en herstel. 

De CSR Vragenlijst Stressklachten vul je ook in halverwege en bij afronding van het traject. De resultaten van worden zo meetbaar en inzichtelijk gemaakt.

Interesse? Mail me om een gratis kennismakingsgesprek (20 minuten) aan te vragen.

 

Praktisch

Een (re-integratie) traject bij Stress & Burn-out wordt in de regel in opdracht van de werkgever ingezet. Meer weten? Bel Channah van Dootingh op 0626980112. Klik hier voor informatie over Channah.

 

 

 

Subsidieregeling ontwikkeladvies voor 45-plussers