Retreats

DROOM, PLAN, MANIFESTEER IN WINTERBERG
26-30 MEI 2021 
voor €520,- per persoon (full board)

Heb je het gevoel dat het leven dat je leidt of het werk dat je nu doet, je onvoldoende past? Dat je vast zit en het zo lastig is om helder inzicht te krijgen in wat je te doen staat? Wil je je niet meer laten tegenhouden door angst en beperkende gedachten? Is het tijd om te bewegen, trouw te zijn aan jezelf en te kiezen waar je echt voor staat?
Laat dan voor een paar dagen alles los, til jezelf op uit het alledaagse en ga mee naar Savita, een retreat in de prachtige heuvels van bij Winterberg-Niedersfeld,

Voor wie
Voor iedereen die oude (denk)patronen meer los wil laten en graag keuzes wil maken vanuit het hart, zich niet meer wil laten sturen door angst maar wel wil laten leiden door inspiratie, enthousiasme en intuïtie. Voor iedereen die concrete stappen wil nemen onder begeleiding van een ervaren loopbaan- en levenscoach. Of die stappen klein of groot zullen zijn, is iets dat  je op deze reis zelf bepaalt. Indien je herstellend bent van een burn-out dan graag eerst contact opnemen met Channah.

Waar
Op een bijzondere plek op vier uur rij-afstand van Amsterdam ligt het retreat Savita temidden van heuvels en bossen. Contact met de ruige natuur, ruimte en rust zijn tastbaar op deze bijzondere plek. Je verblijft op een kamer met douche, toilet en balkon. Savita is een eenvoudige en welkome plek.
Aan deelnemers wordt gevraagd om een paar keer na het eten te helpen met de afwas en bij vertrek je kamer schoon achter te laten. Een extra nacht bijboeken kan bij Savita voor € 45.— volpension.

Dagindeling
Ontspanning, loslaten, ruimte creëren voor jezelf dient als voedingsbodem voor jouw inspiratie en flow. We beginnen dan ook in stilte met meditatie, ademhaling, energetische oefeningen en milde yoga houdingen. (Yoga ervaring is helemaal niet nodig en lenig hoef je niet te zijn!).
Na het uitgebreide ontbijt starten we elke dag met een workshop die erop gericht is om je te verbinden met jouw intuïtie, inspiratie. jJe volgt in totaal vier workshops die je helderheid en inzicht geven hoe je je leven of werk vorm wil geven.
De middag is na het nuttigen van een gezonde vegetarische lunch vrij te besteden aan reflectie, rust, inspiratie opdrachten. Ook kun je een massage of een andere behandeling op Savita boeken.
Na het diner kun je deelnemen aan (begeleide) meditatie, reflectie en sharing