Aanpak & Missie

Aanpak

De meeste mensen komen bij mij met de vraag; wat past bij mij? Waar ben ik nou eigenlijk goed in? Daaronder ligt de vraag: wie ben ik in de kern? Hoe kan ik mijn bewustzijn meer ontwikkelen om mijn energie zinvol in te zetten? Mijn begeleiding is te omschrijven als objectief, integer en stimulerend waarbij thema’s met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling en zingeving in werk aan bod komen. Vanuit ervaring, intuïtie en innerlijk weten geef ik mensen inzichten, stimulans en beweging richting zinvolle keuzes in leven en werk. Tijdens de coach gesprekken krijg je meer inzicht in jezelf, je talenten en je drijfveren en het werk dat daarbij past. Ik ben goed in het inspireren van mensen met diverse culturele achtergronden zodat deze vanuit eigen kracht en vertrouwen hun loopbaan een nieuwe impuls kunnen geven. Ik hanteer een praktische en oplossingsgerichte aanpak.

Mijn missie weerspiegelt zich in mijn aanpak zowel in mijn werk loopbaanadviseur in Amsterdam als in internationaal yogadocent. Kijk ook bij Over Channah

Missie & Motto

Bewust zijn en bewustzijn blijven ontwikkelen om op basis van liefde je talenten kunnen en durven in te zetten. Zodat energie kan stromen en zich kan manifesteren.

Leidraad

De krachtige bruisende zee
Van energie
Waarin je beweegt,
ademt, denkt en je uitdrukt
Kan alles manifesteren
Wat je maar kunt bedenken
(Eva Pierrakos)

Zoek je een loopbaanadviseur in Amsterdam? Neem dan contact op: info@lfloopbaan.nl of 0626980112

 

loopbaanadviseur in Amsterdam