Over Channah

In een notendop

Meer dan 15 jaar geleden heb ik mijn bureau Leap Frog opgericht en heb in die tijd als (loopbaan)adviseur, trainer en coach vele opdrachten uitgevoerd voor met name instellingen in de gezondheidszorg, overheidsinstanties en kennisinstituten. Werk dat ik nog altijd met enorm veel plezier doe. Loopbaanadvies gericht op resultaat. Dat is waar ik voor ga.  Voor mij betekent het dat ik altijd oprecht betrokken ben, snelle analyses maak en met creatieve oplossingen kom. En ik beschik over een groot netwerk (zie onder andere mijn LinkedIn profiel) dat ik graag inzet om mensen verder te helpen.

In mijn werk heb ik een de ene kant een zakelijke instelling bij het coördineren en ontwikkelen van employability gerichte projecten en producten. Aan de andere kant zet ik ook graag coaching- en trainersvaardigheden in om ontwikkeling, inzetbaarheid of mobiliteit te vergroten.

Leap Frog loopbaan & balans

Binnen mijn bureau voer ik de volgende opdrachten uit:
*Ontwikkelen en uitvoeren van trainingen en individuele trajecten op het gebied van persoonlijke effectiviteit, mondelinge communicatie, veerkracht, vitaliteit, stresshantering & Burn-Out, talent- en loopbaanontwikkeling, outplacement en reïntegratie
**Coachen en trainen van met name wetenschappers op gebied van loopbaanontwikkeling en vitaliteit (ook in het Engels)
*Advisering en uitvoering assessments
*Advies bij outplacement- en re-integratieprojecten
*Coördinatie en advies m.b.t. doorstroom, uitstroom, inzetbaarheid
*Begeleiden van (startende) ondernemers
*Implementeren van beleid & geven van projectadvies
Bovenstaande mede 10 jaar bij Schouten en Nelissen trainingsbureau

 

Loopbaancoaching gericht op resultaat.