Training Duitsland

Savita vanuit de verte

DROOM, PLAN, MANIFESTEER op Savita

26 mei t/m 30 mei

Kosten € 520 

(incl. workshops, verblijf, ontbijt/lunch/diner)

Heb je het gevoel dat het leven dat je leidt of het werk dat je nu doet, je onvoldoende past? Dat je vast zit en het zo lastig is om helder inzicht te krijgen in wat je te doen staat? Wil je je niet meer laten tegenhouden door angst en beperkende gedachten? Is het tijd om te bewegen, trouw te zijn aan jezelf en te kiezen waar je echt voor staat? 

Voor wie

Voor iedereen die oude (denk)patronen meer los wil laten en graag keuzes wil maken vanuit het hart, zich niet meer wil laten sturen door angst maar wel wil laten leiden door inspiratie, enthousiasme en intuïtie. Voor iedereen die concrete stappen wil nemen onder begeleiding van een ervaren loopbaan- en levenscoach. Of die stappen klein of groot zullen zijn, is iets dat  je op deze reis zelf bepaalt. Indien je herstellend bent van een burn-out dan graag eerst contact opnemen met Channah.

Dagindeling

Ontspanning, loslaten, ruimte creëren voor jezelf dient als voedingsbodem voor jouw inspiratie en flow. We beginnen dan ook in stilte met meditatie, ademhaling, energetische oefeningen en milde yoga houdingen. (Yoga ervaring is helemaal niet nodig en lenig hoef je niet te zijn!). 

Na het uitgebreide ontbijt starten we elke dag met een workshop die erop gericht is om je te verbinden met jouw intuïtie, inspiratie. jJe volgt in totaal vier workshops die je helderheid en inzicht geven hoe je je leven of werk vorm wil geven.

De middag is na het nuttigen van een gezonde vegetarische lunch vrij te besteden aan reflectie, rust, inspiratie opdrachten. Ook kun je een massage of een andere behandeling op Savita boeken.

Na het diner kun je deelnemen aan (begeleide) meditatie, reflectie en sharing.

De meeste mensen komen bij mij met de vraag; wat past bij mij? Waar ben ik nou eigenlijk goed in? Daaronder ligt de vraag: wie ben ik in de kern? Hoe kan ik mijn bewustzijn ontwikkelen om mijn energie zinvol in te zetten? Meer dan 15 jaar doe ik dit mooie werk: als loopbaan- en levenscoach, trainer en adviseur
Vanuit ervaring, intuïtie en innerlijk weten geef ik mensen inzichten, stimulans en beweging richting zinvolle keuzes in leven en werk. Mijn missie ‘
Bewust zijn en bewustzijn blijven ontwikkelen om op basis van liefde talenten kunnen en durven in te zetten’, weerspiegelt zich in mijn aanpak zowel in mijn werk als loopbaan- en levenscoach als in mijn werk als yogadocent.

*NOLOC gecertificeerd *CRKBO geregistreerd *Yoga Alliance geregistreerd. 

Wil je boeken of meer informatie? Neem contact op met Channah: info@lfloopbaan.nl of 0031626980112