Yoga retreat Marokko

YOGA RETREAT MAROKKO 2-7 juni 2021 vanaf €510,- per persoon (full board)

Laat voor zes dagen alles los en ga mee naar een prachtig, authentiek retreat in Zuid-Marokko. Het retreat is gebouwd op een heuvel en beschikt daardoor over meerdere terrassen en zitjes. Gedurende de dag kun je genieten van de stilte en het gevarieerde uitzicht. Aan de voet van de heuvel stroomt een riviertje waar je jezelf kunt trakteren op een voetmassage of om simpelweg te mediteren. Je kunt op eigen gelegenheid of samen met een gids de meest mooie wandelingen maken. Daarbij kom je langs dorpjes waar de tijd lijkt stil lijkt te staan. Wees niet verbaasd als je wordt uitgenodigd voor de thee of zelfs een maaltijd. Op het retreat wordt gekookt met biologische producten van het seizoen en aangeleverd door lokale boeren. De maaltijden worden uiteraard elke dag vers bereid. Hierbij gaan de Marokkaanse traditie en de Ayurvedische visie hand in hand. Vers geperste jus d’orange en kruidenthee kun je op elk moment van de dag bestellen en is inbegrepen bij het arrangement.

Voor wie
De yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen; of je nu beginnend beoefenaar bent of je yoga practice wil verdiepen…iedereen is welkom!

Waar
Op een bijzondere plek in een sprookjesachtige omgeving zo’n drie kwartier van Marrakech ligt een prachtig resort in authentieke stijl temidden van het national park Toubkal. Hier vind je een van de mooiste en meest ongerepte plaatsen ter wereld. Contact met de ruige natuur, gevoel voor mystiek en de spirituele connectie zijn tastbaar op deze bijzondere plek. De eigenaar Khalid en zijn lieve team verwennen je met oog voor de balans tussen aandacht geven en rust bieden.

Wanneer
De eerstvolgende reis is van 1juni t/m 6 juni 2021. Rond de kerstperiode staat er een Sahara yoga reis in de planning. Zie voor meer informatie www.lfloopbaan.nl onder retreats.

Dagindeling
Ontspanning, loslaten, ruimte creëren voor jezelf dient als voedingsbodem voor jouw rust, plezier inspiratie en flow. Voor het ontbijt beginnen we dan ook in stilte met yoga, meditatie, ademhaling en energetische oefeningen (yoga ervaring is helemaal niet nodig en lenig hoef je niet te zijn!). Na het uitgebreide biologische ontbijt is de rest van de dag vrij te besteden: rust, excursies, een duik in het zwembad, wandelen of behandelingen als massage of hammam. Voor het diner kun je deelnemen aan een rustige yogales en (begeleide) meditatie.

Prijs Yoga arrangement inclusief:
Transfer heen en terug van Marrakech-Twee yogalessen per dag -Vijf nachten full board* (bereid uit lokale, biologische ingrediënten) -Onbeperkt kruidenthee en verse jus d’orange € 510,- p.p. (op basis van 2-persoonskamer)**

Prijs Yoga en Wellness arrangement inclusief:
-Transfer heen en terug van Marrakech -Twee yogalessen per dag -Vijf nachten full board* (Alle maaltijden bereid uit lokale,  biologische ingrediënten) -Onbeperkt kruidenthee en verse jus d’orange -Inspiratiewandeling (onder begeleiding) -1 Hamam behandeling -1 Massage -1 Voetenmassage
€ 650- p.p. (op basis van 2-persoonskamer)

**Toeslag 1-persoonskamer €120,-
** *Exclusief vliegticket Amsterdam-Marrakech (retour gemiddeld €150,-)