Carrière consult

Carrière consult

Hoe vind ik werk? En dan natuurlijk werk dat past! Kosteloos 4 loopbaangesprekken met subsidie NL Leert Door.

Misschien wordt het eens tijd om een sprong(etje) te wagen? Ook al start je op een mooie werkplek, elk mens ontwikkelt zich, verandert en dan kan het gebeuren dat na verloop van tijd een vaag gevoel van onvrede opkomt. Is dit het? Wil ik hier nog lang blijven werken? Wat zijn de alternatieven? En hoe vind ik werk dat bij me past? 

Carrière Consult zorgt ervoor dat een volgende loopbaanstap met inspiratie en gemotiveerd wordt gezet. In de coachingsessies is er naast praktische opdrachten en vragenlijsten tijd voor bezinning en uitwisseling om te ervaren wat je nu echt wilt. Op deze manier zet je met zelfvertrouwen en hernieuwd inzicht concrete stappen naar werk dat helemaal bij je past. De vraag Hoe vind ik werk? En dan natuurlijk werk dat past! wordt door loopbaancoaching zeker beantwoord. 

Leap Frog werkt onder meer met de Myer Briggs vragenlijst (MBTI) die snel inzicht geeft in jouw voorkeuren. Klik hier voor meer informatie over de MBTI.

Wil je weten of Leap Frog jou de juiste aanpak biedt? Klik dan hier

Praktisch
Carrière Consult bestaat uit minimaal vier gesprekken. In 2019 kun je middels subsidie van de Rijksoverheid ook gratis gebruik van maken als je 45+ bent. Zie hiervoor ook Ontwikkeladvies.
Meer weten? Bel Channah van Dootingh op 0626980112

Hoe vind ik werk?