Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op alle webpagina’s van Leap Frog Loopbaan. Door de webpagina’s te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring
Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen indien die aanwezig zijn. Neemt u hiervoor contact op met de webmaster.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden voor zowel de informatie op de website als de genoemde prijzen.

De informatie, prijzen en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Wij spannen ons in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. De maker van deze website en de opdrachtgever aanvaren geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Derden
De maker van deze website en de opdrachtgever zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van webpagina’s van derden waar op deze website naar verwezen wordt.