Algemeen

Tien jaar geleden maakte ik na een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven kennis met Ashtanga yoga. Elke ochtend stond ik op mijn matje en al snel voelde ik fysiek maar belangijker nog mentaal sterker en in balans. Voor die tijd deed ik veel aan turnen en fitness maar op den duur was dat te veel op de buitenkant gericht.

Ik verdiepte meOLYMPUS DIGITAL CAMERA steeds meer in yoga en volgde verschillende cursussen en opleidingen in binnen- en buitenland. Niet alleen de beoefening van Ashtanga yoga maar vooral ook yogafilosofie heeft me veel gegeven (daar kan geen psychologie boek tegenop!).

Tegenwoordig ben ik internationaal gecertificeerd Ashtanga Vinyasa docent en aangesloten bij Yoga Alliance. In mijn lessen zie ik mensen binnen een paar maanden fysiek veranderen en met minder stress bewuster in het leven staan. Het maakt niet uit of je beginner of gevorderd bent. Je kunt altijd op je eigen niveau werken aan je fysieke en mentale kracht en balans. De lessen die ik geef gaan altijd samen met muziek, meditatie en yogafilosofie.

Ook voor bedrijven verzorg ik cursussen en workshops op maat.

Klik op de linkerkolom voor meer informatie over yoga en stress relief

In respect and love for my teachers who inspired me to open my heart:
 

Pattabhi Jois http://kpjayi.org/
Johan Noorloos http://yogagarden.nl/
Marcel van de Vis-Heil
Rusty Wells http://www.rustywells.com/
Clayton Horton http://www.ashtangayoga108.com
Katiza Satya http://www.kurakurayogaretreat.com
David Lurey http://www.findbalance.net/
Gosta van Dam http://svahayoga.nl/
Shukram Das http://svahayoga.nl/
Ram Dass http://ramdass.org/
Ramana Maharshi
Krishna Das http://www.krishnadas.com