Outplacement

Soms is een baanswitch noodzakelijk en moet er afscheid worden genomen van de organisatie. Hoe krijg ik ander werk? Hoe word ik aangenomen? Dit zijn vragen de gaan spelen. Loopbaancoaching door onze gecertificeerde (NOLOC en CMI) adviseurs biedt hulp bij het hele sollicitatieproces om met succes te wisselen naar een nieuwe werkkring.

Onze begeleiding is erop gericht dat:

• komend ontslag met behulp van professionele ondersteuning wordt verwerkt
• je stimulans voelt om je oriënteren buiten de eigen organisatie
• inzicht wordt verkregen in mogelijkheden en kansen buiten de huidige werkkring
• eigen netwerk wordt vergroot en ingezet (immers 70% van alle vacatures verschijnt niet in de media!)
• je op onderscheidende manier jezelf kunt presenteren op de arbeidsmarkt
• mondelinge en schriftelijke sollicitatievaardigheden worden vergroot
• snel passende vacatures worden gevonden met inzet van onze digitale Jobsearch (de grootste vacaturebank van Nederland, 10.000 sites van werkgevers, ruim 200 intermediairs, de vacaturebanken van de printmedia, algemene en gespecialiseerde vacaturebanken)

Kick-off vindt plaats met inzet van ons digitaal testbureau en instrumenten als bedrijfskeuzetest, werkstijltest, carierre-ankers en Jung Persoonlijkheidstest. Ook ambities met betrekking tot zelfstandig ondernemerschap worden op realiteitswaarde getoetst met onder meer de Ondernemerstest.
In de coachingsessies worden de resultaten uitvoerig nabesproken en is er daarnaast tijd voor bezinning, uitwisseling en ruimte om te ervaren wat je nu echt wilt en kunt. Op deze manier wordt met zelfvertrouwen en hernieuwd inzicht concrete stappen gemaakt richting een nieuwe functie.
Meer weten? Neem via de button Info en Kennismaking vrijblijvend contact met ons op.