Carrière Consult

Misschien eens tijd om een sprong(etje) te wagen?

Ook al start je op een mooie werkplek, elk mens ontwikkelt zich, verandert en dan kan het gebeuren dat na verloop van tijd een vaag gevoel van onvrede opkomt. Is dit het? Wil ik hier nog lang blijven werken? Wat zijn de alternatieven? En hoe vind ik werk dat bij me past?

Carrière Consult zorgt door middel van coaching, training en ons testbureau ervoor dat een volgende loopbaanstap bewust en doelgericht wordt gezet. Zodat je je inspiratie en motivatie blijft behouden. De lengte van de begeleiding is afhankelijk van de vraagstelling.

Kick-off vindt plaats met inzet van ons digitaal testbureau en instrumenten als bedrijfskeuzetest, werkstijltest, carrièreankers en MBTI Type Indicator. Eventuele ambities met betrekking tot zelfstandig ondernemerschap worden op realiteitswaarde getoetst met onder meer de Ondernemerstest.

In de coachingsessies worden de testresultaten uitvoerig nabesproken en is er daarnaast tijd voor bezinning, uitwisseling en ruimte om te ervaren wat je nu echt wilt. Op deze manier zet je met zelfvertrouwen en hernieuwd inzicht concrete stappen naar werk dat helemaal bij je past.