Organisatie

Onze trainingslocatie Koog aan Zee in Koog aan de Zaan

Onze missie
Al onze kandidaten op de juiste werkplek, met volledige inzet van de eigen competenties en veel werkplezier waarbij win-win wordt beoogd voor zowel werknemer als werkgever.

Onze naam
Leap Frog betekent ‘haasje over’. Haasje over is een kinderspel waar plezier, samenwerking en steun geven belangrijke begrippen zijn. De essentie achter deze woorden willen wij als bedrijf naar onze opdrachtgevers en cliënten toe uitdragen. Leap Frog betekent ook met grote sprongen vooruit gaan. Niet stil blijven staan maar beweging, dynamiek en actie. Voor ons betekent dit ook meebewegen met mensen en hun vragen. En Leap Frog betekent letterlijk ‘springende kikker’. Want beweging past bij ons!

Onze aanpak
Leap Frog werkt op objectieve, integere en stimulerende manier waarbij thema’s met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling en zingeving in werk aan bod komen. Dit zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Haalbaarheid, realisme en concrete stappen zijn tevens kernwoorden in onze begeleiding. We ondersteunen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie en loopbaan. Dit doen we in de vorm van coaching en training en inzet van diverse professionele tests. We zijn een bureau dat creatieve middelen en methoden kan inzetten naast reguliere begeleiding. Op deze wijze ontstaan extra ingangen om te bewegen naar passende keuzes in leven en loopbaan. In de gesprekken wordt inzicht verkregen in de eigen persoon, sterke kanten en de werkzaamheden die daarbij passen. We hanteren een praktische en oplossingsgerichte aanpak. Bij reorganisaties bieden we full-service reïntegratie- en outplacementtrajecten. Voor loopbaanbegeleiding in Noord-Holland en Utrecht: kies voor Leap Frog!

Onze Unique Selling Points
• Inzet van ons digitaal testbureau
• Begeleiding in modules of compleet adviestraject
• Groot netwerk: consultants zijn parttime werkzaam in bedrijfsleven
• Praktische, resultaatgerichte aanpak