Adviseurs

Adviseurs/Trainers

Channah van Dootingh
Channah van Dootingh is de oprichter van Leap Frog Loopbaan (opgericht in 2003). Ervaring met beleidsvoorbereiding, regie en uitvoering van projecten m.b.t. employability/outplacement. Vertaalt wensen van opdrachtgevers naar producten en diensten op het gebied van doorstroom en uitstroom (werk naar werk projecten). Daarnaast uitvoerend trainer en coach om inzetbaarheid of mobiliteit van medewerkers te ontwikkelen. Channah is goed in het inspireren van mensen met diverse achtergronden zodat deze vanuit eigen kracht en vertrouwen hun loopbaan een nieuwe impuls kunnen geven. Tevens werkte zij van 2007 tot 2016 als adviseur aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Sinds 2016 is zij verbonden aan de UvA ProActief. Channah is CMI en NOLOC gecertificeerd.

Sinds juni 2012 is Channah internationaal gecertificeerd (Yoga Alliance) yogadocent en geeft Ashtanga Vinyasa yoga en Stress Relief. Klik hier voor meer informatie


Jeroen van der Vlies
Studeerde Bedrijfskunde aan Nijenrode en vervolgens Sociale- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Utrecht. NIP-psycholoog. Inmiddels adviseert hij ruim 8 jaar individuele cliƫnten en organisaties op het gebied van loopbaankeuzes, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbeleid en organisatieverandering. Jeroen zal zich binnen Leap Frog voornamelijk bezighouden met het uitvoeren van ontwikkelingsgerichte assessments en aansluitend individuele coaching van cliƫnten werkzaam binnen de grotere organisaties.